Cala San Vincente Mallorcan matkaopas

Sijaitsee Mallorcan hiljaisemmalla pohjoisrannikolla, Cala San Vicenten rantalomakohde on vain 35 koilliseen Palmasta. Tämä pieni ja kaunis lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla kauniilla Mallorcanin rannikolla. Lomakeskus sopii kaikille, jotka etsivät lomaa rentouttavassa ympäristössä, jossa on kauniita ympäristöjä ja viehättäviä pieniä rantoja. Houkuttelevan maaseudun ja vuoristojen ympäröimä lomakeskus tarjoaa upeat näkymät.

Lomakeskus tarjoaa erinomaisen tukikohdan rannikkoalueiden kävelylle ja ympäröivän maaseudun ja metsäisen vuorenrannan tutustumiselle. Cala San Vicenten vanhempi osa on sekoitus perinteisiä taloja ja matkailumajoitusta. Kaupungissa on oikeudenmukainen valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja, joissa on yöelämää. Rannan tuntumassa olevat ravintolat tarjoavat joitakin tuoreimpia mereneläviä ja kalaa Mallorcassa. Viihdyttävämpi yöelämä on lähellä Puerto Polensaa tai Alcudiaa. Mallorcassa on myös kasinoita, jos haluat kokeilla onneasi ja nauti peleistä, kuten blackjackista tai roulleteista https://roulettegeeks.fi/.

Jos haluat rentoutua rentouttavista rannoista, kävijät voivat matkustaa Pollensan vanhaankaupunkiin vain kolmen kilometrin päässä Cala San Vicenten eteläpuolella. Täältä löydät suositun sunnuntai-markkinat.

Saat enemmän energinen Cala San Vicente tarjoaa runsaasti urheilumahdollisuuksia, kuten sukellusta, vesihiihtoa, purjehdusta, ratsastusta ja golfia. Lomakeskuksen läheisyydessä on joitakin erinomaisia ​​golfkenttiä niille, jotka rakastavat peliä.

Cala San Sää

Cala San Vicenten sää on hieman viileämpi kuin Mallorcan etelärannikon sää, mutta se nauttii edelleen kuumista kesistä ja leutoista talvista. Huhtikuussa lämpötila noin 20 ° C nousee noin 28 asteeseen elokuussa. Kesä-, heinä- ja elokuussa näet kirkkaat siniset taivaan, jossa on noin 11 tuntia aurinkoa päivässä ja hyvin vähän sadetta. Cala San Vicente on erittäin suosittu lomaajien ympärillä joulun ja uudenvuoden aikana, kun lomakeskuksessa on edelleen noin 14 asteen lämpötila ja runsaasti auringonpaistetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *