Algarven määränpääopas

Albufeira on suosittu kohde kaikenikäisille. Rannat ovat upeita, ja illalla pääset Vanhaankaupunkiin ja The Stripiin (meren äärellä). Raidalla on runsaasti ravintoloita ja baareja.

Kaupunki on jaettu tehokkaasti 2 osaan – nauhaan ja vanhaankaupunkiin, jossa on mukulakivikatuja, kauppoja, baareja, ravintoloita, jotka sijaitsevat kaupungin keskustan ympärillä. Algarve on myös hyvä talvikohde, jossa on runsaasti talviaktiviteetteja, kuten golfia, kalastusta, lintujen tarkkailua, veneretkiä ja kävelyä. Saat alennuksia ostosmahdollisuuksista portugalissa, katso suaspromos.pt .

Alvor
Alvor on perinteinen portugalilainen kalastajakylä, joka sijaitsee suojaisalla luonnon laguunilla, joka avautuu merelle. Alvorissa on runsaasti ravintoloita, joissa tarjoillaan erilaisia ​​ruokia, jotka tarjoavat suurimman makuun.

Portimao
Portimao on yksi Algarven tiheimmin asutuista kaupungeista. Portimao on Algarven Barlaventon / Länsi-alueen suurin kaupunki. Kaupungissa on satama ja pieni lentokenttä. Portimaon ympärillä oleva rannikko koostuu hiekkarannoista ja upeista värillisistä kivimuodostelmista.

One thought on “Algarven määränpääopas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *